Wilkommen
HOTEL MEYER                                                     

Corona maatregelen !!

 


Hotel Meyer is een gerenommeerd hotel van de familie Meyer in Bergen aan Zee en ligt op slechts 100 meter van strand, zee, duinen en bos. Een compleet vakantiehotel waar persoonlijke service en traditionele gastvrijheid u aangenaam zullen verrassen.

Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, telefoon, televisie en radio. Als extra service bieden de kamers een kluis om al uw waardevolle spullen in op te bergen.

'S Ochtends serveren wij u een uitgebreid Hollands ontbijtbuffet in ons restaurant “Meyer aan Zee”. Lunchen kan natuurlijk ook bij ons en 's avonds verwelkomen wij je graag voor het diner. U kunt ook op elk moment iets drinken aan onze bar of bij de Kamienfeuer.

Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk uw fietsen of motoren stallen.

We hebben ook 8 appartementen (tot 4 personen), die van alle comfort zijn voorzien. Zowel de appartementen als de kamers zijn allemaal per lift te bereiken.

Hotel Meyer biedt de beste voorwaarden voor congressen, conferenties, trainingen en seminars. 3 conferentieruimtes met airconditioning, uitgerust met alle audiovisuele faciliteiten, staan ​​tot uw beschikking. Hotel Meyer heeft ook een eigen parkeerplaats (€ 7,50 per verblijf). Tennisbaan en minigolf.
Facebook: Meyer Bergen aan Zee
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee
Telefoon: 0031- (0) 72-5812488
info@hotelmeyer.nl


Bergen aan zee


Hotel Meyer . Jacob Kalffweg 4 . 1865 AR . Bergen aan Zee . +31(0)72 5812488