Kerst arrangement 2019

Hotel Meyer & Grand Café Maz presenteren: Kerst aan de kust

                                                 

Hotel Meyer & Grand Café Maz presenteren:

  

Kerst aan de Kust

 Speciaal voor kerst hebben wij de volgende arrangementen samengesteld:

2-daags arrangement à € 102,50 per persoon (24-25 of 26-27 december)

3-daags arrangement à € 187,50 per persoon

4-daags arrangement à € 275,50 per persoon

let op: nog 2 luxe kamers en 3 standaard kamers beschikbaar!!

Inbegrepen:

1, 2 of 3 overnachtingen met aansluitend ontbijtbuffet, 1, 2 of 3 avonden

4-gangen kerstdiner.

 

Aankomstdag bij een 4-daags arrangement is op dinsdag 24 december,

bij een 3-daags arrangement dinsdag 24 of woensdag 25 december.
Bij het 2-daags arrangement kunt u arriveren op 24 of 26 december.

 

Verlenging van het arrangement is mogelijk vanaf € 68,75 p.p.p.d.

inclusief overnachting, ontbijt en vaststaand 3-gangen diner.

 

  • Arr. i.c.m. kamer met bubbelbad plus € 10,00 pppn 
  • Arr. i.c.m. kamer met bad, balkon en zeezicht € 15,00 pppn             
  • Arr. i.c.m. suite met 2-persoons bubbelbad, balkon, haard, zeezicht etc € 27,50 pppn       

 

 

* Arrangementsprijs exclusief toeristenbelasting à € 1,80 p.p.p.n.     

 

Ook met uw dieetwensen houden wij rekening b.v.: vegetarisch, suiker-, lactose of gluten vrij!

 

 

                                                                                 

                              Menu 24 december

Roulleau van hertenham en maiskip met 

rode linzen en truffelmayonaise

********

Soep van flespompoen met kokosmelk, gamba en bieslookcreme

********

Op de huid gebakken roodbaarsfilet, creme van erwten, vadouvan saus en mousseline van wortel

OF

Gegrild Australisch sukadestuk op een bedje van geroosterde knolselderie en koolraap met saus van gebrande hazelnoot

OF

Hollandse hazenrugfilet op gekonfijte rode kool met vossenbessensaus

********

Pannacotta van speculaas met een topping van ganache en mandarijnenijs

 

 

                        Menu 25 december


Aziatisch trio: rendang kroketje, Oosterse eend op een salade van mie en tauge, yakitorispies met dressing van gefermenteerde sesam

********

Heldere paddenstoelenbouillon met oesterzwam en morilles

********

Gebakken zeeduivelfilet en tartaar van gamba met een pittige tomaten salsa, aardappelgratin

OF

Kalfsbiefstuk met een loempia van gestoofde kalswang en Bearnaise saus

OF

Filet van fazantenhaan op roomzuurkool met een kaaschip en kummelsaus

********

Grand Dessert: een keur aan zoete lekkernijen

 

 

                      Menu 26 december

Tartaar van gemarineerde zalm, gepocheerd kwartelei met salade van Granny Smith en een koekje van gamba

********

Licht gebonden witlofsoep met gerookte paling en dille olie

********

Gebakken doradefilet met truffelrisotto en romige saus van komkommer en kappertjes

OF

Ierse haasbiefstuk met gegrilde boleten en saus van Dubonnet wijn

OF

Hertenrugfilet met gewokte groene kool, puree van pastinaak, gewelde appel en compote van cranberrie

 ********

Rood gekookte stoofpeer met luchtige kaneelhangop en peren sorbetijs



Ook met uw dieetwensen houden wij rekening b.v.: 

vegetarisch, suiker-, lactose of gluten vrij!



Hotel Meyer . Jacob Kalffweg 4 . 1865 AR . Bergen aan Zee . +31(0)72 5812488