Kerst arrangement 2020

Hotel Meyer & Grand Café Maz presenteren: Kerst aan de kust

                                                 

 

Hotel Meyer & Grand Café Maz presenteren:

 

 

Speciaal voor kerst hebben wij de volgende arrangementen samengesteld:

2-daags arrangement à € 112,50 per persoon (24-25 of 26-27 december)

3-daags arrangement à € 195,00 per persoon

4-daags arrangement à € 285,00 per persoon

 

Inbegrepen:

1, 2 of 3 overnachtingen met aansluitend ontbijtbuffet, 1, 2 of 3 avonden

4-gangen kerstdiner.

 

Aankomstdag bij een 4-daags arrangement is op donderdag 24 december,

Bij een 3-daags arrangement donderdag 24 of vrijdag 25 december.

Verlenging van het arrangement is mogelijk vanaf € 77,50 p.p.p.d.

inclusief overnachting, ontbijt en vaststaand 3-gangen diner.

 

 Arr. i.c.m. kamer met bubbelbad plus € 10,00 pppn  

Arr. i.c.m. kamer met bad, balkon en zeezicht € 15,00 pppn                      

  • Arr. i.c.m. suite met 2-persoons bubbelbad, balkon, openhaard, zeezicht etc € 27,50 pppn       

 

 

* Arrangementsprijs exclusief toeristenbelasting à € 1,85 p.p.p.n.     

 

Ook met uw dieetwensen houden wij rekening b.v.: vegetarisch, suiker-, lactose of gluten vrij!

 

                                                                                

 

 

Menu 24 december

Carpaccio van gerookte hert met walnoten, kruidensla en frambozen-hazelnoot dressing

 

&&&

Romige soep van pastinaak, peterselie en garnaaltjes

&&&

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met langoustine en kruidensaus

Of

Gegrilde kalfsentrecôte met geroosterde paddenstoelen en Dubonnet saus

  Of

Hollandse wildzwijnhaas met wortel-uienstamp, pancettachip en rode wijnjus

&&&

Parfait van cranberrie, witte chocolade en lavendel met karamelsaus

 

Menu 25 december

 Trio van zalm: salade, gemarineerd en gerookt met een gambakoekje en pittige crème van doperwten

&&&

Heldere parelhoenderbouillon met ravioli en kervel

&&&

Gebakken roodbaarsfilet met taugé en paksoy met stroop van Aceto Balsamico

Of

Zuid-Amerikaanse haasbiefstuk met groenten quiche en saus van morilles

Of

Biefstuk van hertenrug met een kroketje van hert, gewokte groene kool en portjus

&&&

Grand Dessert: een keur aan zoete lekkernijen

 

Menu 26 december

Geroosterde pompoen, soes gevuld met mousse van geitenkaas, sojaboontjes, pompoenpit olie en sesam-honingdressing

 

&&&

Licht gebonden paddenstoelensoep met kruidenolie

&&&

Zeewolffilet met Zeeuwse mosselen, garnalen en bieslooksaus

Of

Gegrilde Australische runder bavette met chimichuri en gegrilde courgette

Of

Filet van fazantenhaan op roomzuurkool met een kaas-chip en kümmelsaus

&&&

Soep van watermeloen met mint, fruit en sorbetijs

Ook met uw dieetwensen houden wij rekening b.v.: vegetarisch, suiker-, lactose of gluten vrij!


Hotel Meyer . Jacob Kalffweg 4 . 1865 AR . Bergen aan Zee . +31(0)72 5812488