Kerst arrangement 2017 (klik hier)

Hotel Meyer & Grand Café Maz presenteren: Kerst aan de kust

16 december: let op!! nog maar 2 kamers beschikbaar plus 2 appartementen                                                    

Hotel Meyer & Grand Café Maz presenteren:

  

Kerst aan de Kust

 Speciaal voor kerst hebben wij de volgende arrangementen samengesteld:

2-daags arrangement à € 99,50 per persoon 

3-daags arrangement à € 182,50 per persoon

4-daags arrangement à € 267,50 per persoon

 

Inbegrepen:

1, 2 of 3 overnachtingen met aansluitend ontbijtbuffet, 1, 2 of 3 avonden

4-gangen kerstdiner.

 

Aankomstdag bij een 4-daags arrangement is op zondag 24 december,

bij een 3-daags arrangement zondag 24 of maandag 25 december.
Bij het 2-daags arrangement kunt u arriveren op 24 of 26 december.

 

Verlenging van het arrangement is mogelijk vanaf € 57,25 p.p.p.d.

inclusief overnachting, ontbijt en vaststaand 3-gangen diner.

 

  • Arr. i.c.m. kamer met bubbelbad plus € 5,00 pppn 
  • Arr. i.c.m. kamer met bad, balkon en zeezicht € 10,00 pppn             
  • Arr. i.c.m. suite met 2-persoons bubbelbad, balkon, openhaard, zeezicht etc € 20,00 pppn       

 

 

* Arrangementsprijs exclusief toeristenbelasting à € 1,80 p.p.p.n.     

 

Ook met uw dieetwensen houden wij rekening b.v.: vegetarisch, suiker-, lactose of gluten vrij!

 

 

                                                                                 

                              Menu 24 december

Terrine van gerookte beekforel en Noorse zalm met bieten-mierikswortel crème

&&&

Romige soep van knolselderie met een quenelle van kalfsvlees en dragon

&&&

Gegrilde zwaardvis met spaghetti, courgette, wortel, gedroogde tomaat en olijven salsa

Of

Stoof van hert met puree, rode peer, spruitjes en cranberry compote

Of

Gegrilde Ierse runder-entrecote met geroosterde pompoen en saus van gekneusde pepers

&&&

Parfait van Amarene kersen met mousse van mandarijn en een kletskop

 

 

                        Menu 25 december

Carpaccio van hert met frisée sla, cress, pruimen en frisse dressing van roodfruit

&&&

Courgette soep met brunoise van gamba en mint-citroen olie

&&&

Op de huid gebakken Corvinafilet op een stamppotje van wortel en ui met Hollandaise saus

Of

Kalfsbiefstuk van de dikke lende met bospaddenstoelen, aardappelgratin en truffelsaus

Of

Wildzwijnhaas van Hollandse bodem, met taart van kastanje en abrikozen en rode port-jus

&&&
Traditionele Christmas pudding met stoofpeer en saus van brandy

 

 

                      Menu 26 december

Trio van tonijn, krabsalade en rivierkreeft met bavarois van wasabi en wakame

&&&

Volle krachtige kalfsbouillon met groenteparels en tuinkruiden

&&&

Rouleau van zeewolf met kruiden in katenspek met risotto en saffraansaus

Of

Ossenhaas medaillons met aardappeltaart en morillesaus

Of

Wilde eend op gewokte groene kool met wild jus en bosbessen

&&&

Grand Dessert; een keur aan zoete lekkernijen

 

 


Ook met uw dieetwensen houden wij rekening b.v.: 

vegetarisch, suiker-, lactose of gluten vrij!



Hotel Meyer . Jacob Kalffweg 4 . 1865 AR . Bergen aan Zee . +31(0)72 5812488